Aanstaande events

EVENTS


VOORVERKOOP BOEK “LEVENSDRUPPELS”

VOORVERKOOP IS PAS GELDIG NA BETALING VAN GEPASTE BEDRAG OP:

BPOST EDDY VEREYCKEN
BE93 0004 3263 6467
MEDEDELING: NAAM + LEVENSDRUPPELS + LEVERADRES

WAT ZEGGEN MENSEN ZOAL OVER DIT BOEK?

Beste Eddy,

In het begin las ik af en toe wat en kon glimlachend de groeiende jongen volgen die stilletjes groter werd maar de laatste paar dagen heb ik me in jou boek vastgebeten en werd ik meegezogen in de wereld van iemand die me echt van binnen wel warm maakte, die ik wilde volgen in zijn onschuld en  sympathie en anderzijds zo meegezogen wordt in een afgrond waar hij telkens weer uit omhoog krabbelt om dan toch weer een volgende klap op zijn hoofd te krijgen. Die zelfdestructie wordt zo goed beschreven zonder melig of medelijden op te wekken of ook zonder ergens de schuldige voor te vinden.

Ik wilde voortdurend doorlezen wat er op wijst dat ik echt wel in je verhaal – biografie me kon inleven. Ik ken je natuurlijk ook wel wat maakt dat ik het niet onbevooroordeeld heb gelezen. 

PROFICIAT!! Ik vind het zeer goed!!

Marijke D’Hoedt

Hey, kei!

Ik was eigenlijk wat zenuwachtig…stel je voor dat ik NUL OP TIEN moest geven…maar…wat een opluchting!

Goede toon en tempo, heldere beelden, eenvoudige stijl. Ik bedoel het als compliment!…’niet voor uw schone ogen’!

Tot nu toe geboeid gelezen, en dan nog op de computer, wat toch niet evident is voor onze generatie .

Ik geef een boek ongeveer 50 blz. de kans om mij te overtuigen, anders  pak ik een ander. Maar een manuscript lezen met de belofte om opmerkingen te maken is moeilijker.

Ik begon dus goed en streng met de eerste alinea te schrappen, maakte hier en daar een kanttekening, maar dan werd ik plots meegesleept en las gewoon door. Heel boeiend, en, op z’n Vlaams gezegd, een goeie drive!

De acties, de opeenvolging van de gebeurtenissen,…heel verrassend en goed aangegeven. Een plezier om te lezen.

Voorlopig niets dan goeds voor jouw schelmenroman. Ik moet je bijna een 10 op 10 geven!(met voorbehoud dat het een eerste versie is)

Wel plezant om te lezen over mensen die je kent, of gekend hebt.

tot gauw, “

uw toegenegen,

John Willaert

Beste Eddy,

Het allerbelangrijkst vind ik dat vanaf begin tot einde de nieuwsgierigheid blijft opgeroepen worden. Als je begint te lezen kun je niet meer stoppen, je wilt echt na elk hoofdstuk het volgende kennen en onderbreekt alleen wanneer je te moe bent en moet gaan slapen, vermits het werk zoveel blz omhelst.

Tof vind ik ook dat het intieme en pikante niet wordt geschuwd, maar integendeel eerlijk en open gecommuniceerd wordt.

Het taalgebruik is klaar en duidelijk, voor iedereen begrijpelijk.

Ik hoop dat het een bestseller wordt.

Van mij krijg je 10 op 10.

Ik denk wel dat een groot publiek bereikbaar is.

Ik ben nu bezig enkele opmerkingen te ordenen die ik je zo spoedig mogelijk laat geworden, ten einde te helpen je werk te perfectioneren. Vandaag krijg je van mij nog bericht.

Met br.gr.,

Luc Callewaert

Beste Eddy,

Je schelmenroman heb ik met veel aandacht gelezen. Het is geweldig, theatraal, intens soms ook choquerend althans voor mij maar ook dat moet kunnen.

Proficiat.

De roman heeft me wel zeer bekoord en hoe meer ik er over nadenk hoe meer ik jouw openheid en gevoeligheid als persoon ervaar en apprecieer.

Riet VerhelstLocatie en data

LOCATIEDATUMPRIJS
LEVENSDRUPPELS VOORVERKOOP35 + 5 euro
Lenvensdruppels 35 + 5 euro verzendingskosten

Na vier jaar herschrijven maakte ik, vanuit mijn euforische ijdelheid, deze autobiografische roman eindelijk af. Nog altijd ben ik niet tevreden. Betere zinnen, meer zintuiglijke waarnemingen, mooiere metaforen, ach, er zijn nog zoveel stijlfiguren die ik heb verwaarloosd. Toch overheerste het verlangen om een boek te schrijven waarbij ik het achterste van mijn tong laat zien. Het werd een waargebeurd verhaal met hier en daar een fictieve toevoeging. Wat is waar, wat is niet waar?

Mijn twijfels om een autobiografische verhaal te schrijven, werden voor een groot deel opgelost dankzij de eerlijke kritiek van mijn vrienden en ook minder bekenden in mijn bubbel.

Merçikens Amaat, die mij op de gedacht bracht een levensverhaal te schrijven, dankjewel Hilde, Vincent, Frans, Marijke, Luc, Riet, Fanny, Garrit, John, Yves en Rob die hun onverbloemde kritiek formuleerden. Zij zorgden ervoor dat ik een beter schrijver werd.

De boutade ‘Schrijven is herschrijven’ is een feit.    INSCHRIJVEN VOOR ACTEEROPLEIDING IN ANTWERPEN | EDDY VEREYCKEN

    BEKIJK ONZE FACEBOOK PAGINA

    Hieronder kan je een link vinden naar onze facebook pagina

    FACEBOOKGROEP